11 godzin do odbioru. Piję piwko na uspokojenie, bo czuję, że nie zasnę :diabelski_usmiech
Nowa Octavia II - czy dobrą cenę zapłaciłem?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mac_aaron11 godzin do odbioru. Piję piwko na uspokojenie, bo czuję, że nie zasnę :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Jak tam forma ? Do odbioru autka nieco ponad 2 godziny - mam nadzieję, że nie pijesz dalej piwka na uspokojenie ? Jak pójdziesz nawalony jak stodoła, to autka Ci nie wydadzą i będziesz musiał znowu czekać do poniedziałku... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KicerJak tak czytam te wasze komentarze o tym ze ryska byla, ze naprawiane, lakierowane. To mi sie juz zygac chce... Przeciez to auto bylo tylko z wgniotkami, wyprostowane i pomalowane z minimalna iloscia szpachlowki. Bez zadnego wymieniania elementow, bez szpachli nakladanej lopata... Pewnie nawet powloka lakiernicza nie byla uszkodzona. Nie wycinali elementow jak w tym trafficu ze zdunka z przed kilku lat...
A najwazniejsze klient wie o wszystkim dostal rekompensate finansowa.
Auto nie bylo skasowane ani przejechane przez walec.
Nie kazde aso jest takie samo.
Pozdrawiam MArcin.
Nie tak dawno oglądałem auto w zielonogórskim salonie ASO O2 Combi po wgniotach.... sprawdziłem jego historię i się okazało, że wgnioty miał po gradobiciu kulami wielkości jaj kurzych !!! Przecież to też wgnioty wychodzi z Twojego posta :diabelski_usmiech
Szczerze mówiąc miałbym gdzieś rekompensatę finansową skoro dostałem po poprawkach auto w cenie w której mógłbym mieć nowe auto nie śmigane"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLZamieszczone przez Big WojtekWersja mint mi wystarcza. Jakoś w pale mi się nie mieści dać KILKANAŚCIE tys więcej za taki sam model z tym samym silnikiem doposażony w parę bajerów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońkc2ine, to tak zwani rozsądni goście a BADYL-a otaczają impulsywni
a swoja droga jak tak zaczniemy dodawac opcje do octavi i dodawac to sie nagle moze okazac ze lepiej juz kupic podstawowa wersje scody Superb bo roznica w cenie moze byc znikoma
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronAuto nie było malowane! Elementy (drzwi i nadkole) zostały wymienione na nowe, na co został mi przedstawiony dokument w ASO. Ogólnie to mega banan na twarzy podczas jazdy xD zrobione 130km, jeszcze z 70 dzisiaj zrobię.nie przejmuj się, masz wszystkie dokumenty z ASO wiec spoko.
Wiec teraz tylko porób zdjatka wsadzaj na stronkęchętnie sobie pooglądamy.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jaroslav92525Co by nie mówić to sprzedawca wydaje się być uczciwy....
Ale dość teori spiskowych a mac_aaron ma nad nami przewagę ,że jak się komuś z nowizną przytrafi stłuczka , to żal i rozwolnienieon nic, spoko...
alacz
Chciał , wiedział , kupił i niech się wozi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLludzie kupują to na co ich stać, a jak ich nie stać to dokładają ideologie o minimalistyce
Zamieszczone przez BADYLpozdrowinka i miłej soboty zyczę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big WojtekRozumiem, ze swój samochód kupiłeś za wszystkie środki które udało Ci się zgromadzić
Zamieszczone przez Big Wojtekdziękuję, sobotni wieczór był bardzo miły
Komentarz
-
Komentarz